Bli med på Holmenkollstafetten lørdag 5. mai 2018!

UiO ønsker å bli Norges sprekeste universitet, til det trenger vi deg med på laget - bli med å løpe Holmenkollstafetten for UiO!

 

Hvordan går du fram?

Det trengs 15 løpere på hvert lag. Har du allerede et lag som du vil melde på? Eller ønsker du å finne noen å løpe stafett med? Vi hjelper deg med å finne et lag.

Felles løpetrening før Holmenkollstafetten

Skal du løpe Holmenkollstafetten? Ønsker du å få tips til å komme i gang med løpingen, eller forbedre løpeteknikken? Ikke la sjansen gå fra deg til å få kyndig hjelp av Kristine Helle, som er en erfaren løpeinstruktør.

Inspirasjonsseminar

Trenger du litt ekstra motivasjon eller ønsker et treningsprogram frem mot stafetten, holder Eystein Enoksen inspirasjonsseminaret "Hvordan trene frem mot Holmenkollstafetten?" 4. april.

Etappeguide

Ny etappeguide for 2018, med blant annet integrert løypekart og høydekurve som viser hvilket terreng det er på hver etappe. Etappeguiden er et nyttig verktøy som vi anbefaler at du bruker når du skal forberede deg til din etappe.

Treningsprogrammer

Her finner du treningsprogrammer for alle nivåer, spesialtilpasset for en god YT Holmenkollstafetten-opplevelse. Programmene har oppstart 5. februar:

Påmeldingsfrister og priser

Påmelding før 1. mars: 3350 per lag

Påmelding etter 1. mars: 3850 per lag

Husk å avklare med arbeidsgiver om din enhet dekker påmeldingsavgiften.

Sosial sammenkomst på løpsdagen

Vi møtes på Universitetsplassen for premieutdeling og fotografering etter løpet, deretter blir det mat og drikke og sosialt samvær i Frokostkjelleren. Mer informasjon kommer.

Visste du at:

  • Holmenkollstafetten er Norges største friidrettsarrangement
  • 3000 lag og 45 000 løpere deltar
  • Det er flere kvinner enn menn som deltar
  • Stafetten arrangeres av IK Tjalve

Gå til Holmenkollstafettens sider for informasjon om påmelding, etapper, løypekart, treningsprogram og praktisk informasjon.

 

Kåre Svensson fra UiO-BIL (t.v.) leder an felles løping for UiO-ansatte hver torsdag kl 11 fra Blindern Athletica. Foto: Catharina Paulsen.