English version of this page

Postbehandling

Utgående post

Utgående post sendes som vanlig som B-økonomi. Les mer om:

Riktig merking

• Alle forsendelser skal være merket med UiO eller ligge i konvolutter med universitetets logo.
  • Forsendelser som ikke er forskriftsmessig merket, blir avvist dersom det ikke er gjort avtale om slike sendinger.
  • Ved opptrykk av konvolutter anbefales at det tas kontakt med Bud- og reprosentralen for riktig påtrykk av frankopåtrykk, plassering av tekst o.l.

Når leveres posten?

• Posten leveres hver morgen til UiO ved Budsentralen som videresorterer posten til de enkelte enheter for utkjøring.
  • Universitetet har ca. 200 postboksadresser på Blindern i tillegg til noen andre steder i Oslo. Posten leveres så enhetene, eller til delarkivene for de enheter som er underlagt disse.

Utkjøring fra klokka 10.30

• Det er fire postruter som leveres med bil, og en manuell rute i Lucy Smiths hus.
  • Den første utkjøringen/ombæringen starter daglig kl 10.30.

Postrutene

• Postrutene omfatter Blindernområdet, Gaustad, Forskningsparken, Tøyen, Økern, Geitmyrsveien, Ullevål sykehus, Bygdøy, Sentrum. Rikshospitalet og øvrige enheter hvor universitetet er lokalisert.
  • Det er i alt om lag 75 leveringssteder med bil.
  • Den interne ombringelse/innhenting i de enkelte bygninger utføres av de lokale betjentene.

Delarkiv - ettermiddagsruter

• Ved de enhetene som er underlagt delarkiv, kjøres det igjen en ettermiddagsrute som fordeler posten etter arkivbehandling og samler utgående post.
  • Posten sorteres så ved avdelingen og interposten fordeles til neste dags utlevering. Eksternposten sorteres, klargjøres, frankeres etc. og hentes av Posten på ettermiddagen.
  • Det er anledning til å levere utgående post fram til kl.14.30 på Budsentralen som sender den samme dag.
Publisert 22. sep. 2008 09:13 - Sist endret 26. apr. 2017 13:04