Vellykket Oktoberfest

Det var uvanlig god stemning i kantina i Geitmyrsveien, da rundt 100 av fakultetets ansatte møttes til Oktoberfest fredag 9. oktober.

Bandet X-ray med blant annet Bjørn Bamse Mork-Knutsen og Neeraj Kasbekar fra kjeve- og ansiktsradiologi (IKO), underholdt med live musikk til langt utpå kvelden. Foto: Hilde Zwaig Kolstad, OD/UiO.

Helle Eckhard Mosebekk (t.v.) og Trine Elin Brobakke Lang (t.h.) var fornøyde med resultatet av Oktoberfesten, som de stod i bresjen for å arrangere. Her med Parivash Panahkhahi i midten. Foto: privat.

Tysk mat, øl, ompa-rytmer og live musikk var noen av innslagene på den lenge planlagte fakultetsfesten. Feststemte ansatte med lave skuldre var også blant de mer iøynefallende komponentene. Helle Eckhard Mosebekk og Trine Elin Brobakke Lang fra Spesialistklinikken var primus motorer bak arrangementet, og de er veldig fornøyde med resultatet: – Det eneste svinnet fra festen er litt slitasje i nakken, forteller Trine med glimt i øyet.

De to hadde for anledningen kledt seg i tradisjonsrike Oktoberfest-drakter, i likhet med mange av sine kolleger. Damer uten dirndl’er og menn uten lederhosen var et sjeldent syn i forsamlingen. – De fleste hadde nok kjøpt draktene sine på nettet og i utkledningsbutikker, forteller de to.

Men det var ikke alle som tok «helt ut». – Noen av dere hadde kanskje håpet å se dekanen i lederhosen også, men det lover jeg dere, at det hadde ikke tatt seg ut, erklærte Pål Barkvoll, da han ønsket velkommen iført mer «ordinært» festantrekk.

Mange kom til festen i dirndl'er og lederhosen. F.v.: Trine Isebakke Evensen, Parivash Panahkhahi, Elsa Angela Monteiro, Mona Lisa Nesholen, Elin Merete Toremo og Lene Cathrin Krokefoss fra barneavdelingen ved IKO. Foto: privat.

Erfaring fra restaurantbransjen

Arrangementskomiteen hadde lagt ned mye arbeid i forberedelsene til festen – ved ankomst ble gjestene møtt med hjemmelagd aperitif fra blå bøtter i foajeen, og kantina var for anledningen kledt i tyskinspirert pynt. – Men det var ikke altfor mye jobb, lover de. – Bare litt sjauing. Men det er vi vant til, vi har jo jobbet med dette i tjue år. Både Helle og Trine har nemlig bakgrunn fra restaurantbransjen.

Festen samlet ansatte fra både IKO, IOB, Fakultetsadministrasjonen og Ferdighetssenteret, og tannlegebandet Bamse X-ray bidro med levende musikk hele kvelden gjennom. – Det var en stor suksess, synes Trine og Helle. – Særlig at det var live musikk bidro til at det ble så mye dansing og så god stemning!

- Dette er den beste festen som har vært her, siden jeg begynte å jobbe på fakultetet for åtte år siden, sier Gerald Torgersen fra fakultetsadministrasjonen (i midten). Her med Kuleba Jeyakumar (t.v.) og Majken Aspaas (t.h.), begge fra IKO.
Lasse Sydhagen fra Eiendomsavdelingen og Trine Isebakke Evensen fra barneavdelingen ved IKO.
Dekan Pål Barkvoll deltok også på Oktoberfesten og ønsket de ansatte velkommen. Foto: Hilde Zwaig Kolstad, OD/UiO.
Instruktørtannlegene Arnstein Larheim og Guro Løseth hadde begge tatt på seg Oktoberfest-antrekket.
- Det var en veldig morsom fest! Og det var veldig gøy at dekanen også tok seg tid til å bli med, synes Yamila Lopez (t.h.) fra fakultetsadministrasjonen. Liliana Diaz Byfuglien fra IKO t.v. Foto: privat.
Trine Elin Brobakke Lang ble etter hvert smykket for anledningen. Foto: Hilde Zwaig Kolstad, OD/UiO.

Emneord: Oktoberfest, personalfest Av Hilde Zwaig Kolstad
Publisert 16. okt. 2015 14:15 - Sist endret 20. okt. 2015 12:03