Publisert 14. des. 2017 14:36

Budsjettet for neste år er vedtatt. Det blir stramt, og det går i minus, men det fins en langtidsplan for å rette opp underskuddet.

Publisert 10. nov. 2017 10:49

Seminar og fest finner sted i instituttets lokaler i HSH 8. desember.

Publisert 25. aug. 2017 15:43

Professor Gail Goodman blir æresdoktor ved Psykologisk institutt, for sitt livslange arbeid for barns rettigheter og velferd.

Stipendiat Janis Heinrich Zickfeld går sammen med sin veileder, Thomas Schubert, nye publiseringsveier. Foto: Svein Harald Milde
Publisert 8. aug. 2017 11:24

Forskere ved PSI har prøvd ut en ny publiseringsmodell, som gjør det lettere å publisere uansett hva resultatene viser.

Etter konferanseprogrammet blir det grillfest i hagen.
Publisert 12. mai 2017 11:25

Du inviteres med dette til PSIs personalkonferanse 15. juni 2017. Konferansen er for alle instituttets ansatte, både fast vitenskapelig ansatte, midlertidig vitenskapelig ansatte og administrasjonen.

Fra psykoterapi til dramaturgi. Scenograf og kostymedesignar Leiko Fuseya, skuespillerne Kai Remlov, Wenche Elena Medbøe, Grethe Ryen, Marit Råbu, skodespelar Erik Hivju, seniorkonsulent Hanne Haavind og regissør Tyra Tønnessen. Foran sitter skuespillerne Toralv Maurstad og Britt Langlie
Publisert 10. jan. 2017 16:15

Marit Råbus studie av erfarne psykoterapeuters liv og lære har blitt omarbeidet til teater. Forestillingen har premiere i februar.