English version of this page

Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• angst-mann Gode resultater for ny angstterapi 16. jan. 2018 16:17

– En psykolog som klarer å hjelpe en pasient til å bli mindre fastlåst i grubling og bekymring under en terapitime, kan regne med at angsten reduseres til neste gang de møtes, sier stipendiat.

• lehtonenminna_200px Minna Lehtonen er tilsatt i fast stilling som førsteamanuensis på MultiLing 16. jan. 2018 15:26

Lehtonen kommer til MultiLing fra Åbo Akademi ved Universitetet i Turku i Finland. Hun skal blant annet forske på flerspråklighet fra et psykolingvistisk perspektiv, og ser fram til å oppleve Oslo.

• 1801-fremtidens-kartlegginsmetode-forside Fremtidens kartleggingsmetode 15. jan. 2018 15:00

Forskere i hvite frakker som bruker store maskiner til å undersøke innholdet i små glass. Det er stereotypien på forskning, men langt fra min hverdag som forsker på kartlegging av natur. Kanskje er likevel mulighetene for samarbeid større enn jeg hadde trodd?

Forskningsarrangementer

Freie Universität Berlin