English version of this page

• Apply for summer research project in life science 2018 13. des. 2017 09:24

UiO:Life Science will fund up to 20 summer research projects for students between April and October 2018. All students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at University of Oslo are eligible to apply. The application deadline is 15 February 2018.

Aktuelle saker

• spark_logo_broad Norges første SPARKees klare 15. des. 2017 08:48

Innovasjonsprogrammet SPARK Norway ved UiO har tatt opp sine første forskningsgrupper – såkalte SPARKees. De skal videreutvikle egne ideer innen helserelatert livsvitenskap slik at de kommer pasienter og samfunn til gode.

• logo_spark_norway Første utlysning for UiOs nye innovasjonsprogram SPARK Norway 7. des. 2017 10:00

SPARK Norway er et toårig innovasjonsprogram for å videreutvikle ideer fra helserelatert livsvitenskap, slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. Forskere ved UiO og forskergrupper ved OUS eller Ahus med UiO-tilknytning kan søke UiO:Livsvitenskap om å bli tatt opp i programmet.

Forskningsaktuelt