Nobelmedaljen.
Publisert 9. des. 2015 17:17

10. desember deles Nobelprisene ut. Les hva UiOs livsvitenskapsforskere skriver om årets nobelprisvinnere i medisin og kjemi.

Publisert 3. des. 2015 15:33

UiOs forskere og studenter innen livsvitenskap har mulighet til å søke midler gjennom et par samarbeid UiO har med universiteter i USA.

Representanter for byggeprosjektet.
Publisert 27. okt. 2015 15:13

En delegasjon fra byggeprosjektet for UiOs planlagte livsvitenskapsbygg – VEV – besøkte i september Francis Crick Institute i London som får nytt bygg neste år. Delegasjonen fikk se løsninger som bekrefter at UiO er på riktig vei i strukturering av bygget, i tillegg til elementer som bør opp til vurdering i det videre i arbeidet under det pågående forprosjektet.

Livsvitenskapsbygget utenfra.
Publisert 13. okt. 2015 08:19

Hensynet til miljøet har vært sentralt helt fra starten av i arbeidet med å planlegge det nye livsvitenskapsbygget ved Universitetet i Oslo. Nær nullenergibygg, miljøvennlig transport og ivaretakelse av grønn lunge i nærområdet er sentrale mål for byggeprosjektet.

Studentar på livsvitskapstomta
Publisert 4. sep. 2015 13:24

1. september starta forprosjektet for livsvitskapsbygget ved UiO. Det vart markert med oppstartsseminar for Statsbygg, arkitektar og UiO sine brukargrupper i byggeprosjektet.

Professor Ludvig M. Sollid.
Publisert 31. aug. 2015 10:42

Professor Ludvig M. Sollid ved Universitetet i Oslo er en av to vinnere av Anders Jahres store medisinske pris for 2015. Han får prisen for sin verdensledende forskning på cøliaki.

Publisert 26. aug. 2015 11:49

Universitetet i Oslos største satsing noensinne – UiO:Livsvitenskap – er på vei ut av startblokka. Det vil ta tid å virkelig etablere satsingen, men det er allerede en del aktivitet på gang.