Sist endra 19. jan. 2012 15:48 av Oddbjørn Birger Leirvik

A Three-Day Conference on 12-14 September 2012 at the University of Oslo.

Is academia becoming interdisciplinary? Or do disciplines still condition our research and teaching in profound ways? Is disciplinarity perhaps even an inherent operative mode of modern academia? If so, how and to what extent should our institutions provide for interdisciplinarity?

See more information and call for papers here

Sist endra 28. feb. 2011 15:30 av Oddbjørn Birger Leirvik

Since Morcos and Abdel-Fattah's visit to Norway had to be postponed, this meeting is cancelled.

[Open meeting with Samir Morcos (El-Masry Foundation for Citizenship and Dialogue) and Nabil Abdel-Fattah (Al-Ahram Center for Political and Strategic Studies in Cairo).]

Sist endra 22. okt. 2013 11:03 av gross

Randall Stephen mener at evangeliske eksperter påvirker valgkampen i USA.

Sist endra 12. nov. 2012 09:30 av Oddbjørn Birger Leirvik

Conference in connection with the 25th anniversary of the Norwegian Centre for Human Rights

See program

Sist endra 13. mars 2012 10:15 av Oddbjørn Birger Leirvik

Halvor Moxnes fra Det teologiske fakultet snakker om forholdet mellom religion og nasjonalisme i det nittende århundre. Øystein Sørensen (professor i historie ved UiO) kommenterer.

Foredraget er del av en seminarrekke i regi av Seminaret i vitenskapsteori.

> mer informasjon

Sist endra 29. feb. 2012 16:29 av Oddbjørn Birger Leirvik

Department of Culture Studies and Oriental Languages in collaboration with Department of Social Anthropology, Institute of Health and Society, Oslo Buddhist Studies Forum and Religion in Pluralist Societies (PluRel)