OSI Dans: Fest med Jack&Jill-konkurranse i West Coast Swing

Vi ønsker dere velkommen til dansefest med Jack&Jill-konkurranse i West Coast Swing!

Foto: OSI Dans

Bli med på festlighetene lørdag 22. april på Escape. Vi spiller musikk for alle OSI Dans' dansestiler. Festen begynner kl. 19.00 denne gangen, og varer til kl. 00.30.

Underholdningen for kvelden blir Jack&Jill-konkurranse i West Coast Swing. Dette blir gøy både for deltakere og publikum! Jack&Jill er en nybegynnervennlig konkurranse/danselek hvor man trekker en ny partner for hver runde, så ingen har innøvd noe på forhånd. Vi kan love nybegynnervennlig musikk!

Konkurransen starter kl. 20.30. Vi ønsker at deltagerne melder seg på før festen. Det er åpent for alle å prøve og vi håper å se både nybegynnere og de som har danset en stund. Som en bonus får forhåndspåmeldte gratis inngang på festen. Du kan delta selv om du ikke har registrert deg, men da må du betale. Vi ønsker at alle deltagere kommer innen kl. 20.00.

Påmeldingsskjema

Frist for påmelding er tirsdag 20. april.

Det blir masse tid til dansing i tillegg til konkurransen, så det er bare å komme og ha det gøy!

Alle er velkommen på FEST, både medlemmer og ikke-medlemmer, studenter og ikke-studenter! Så ta med venner, også de som ikke har danset før, og få med dere stemningen under J&J-konkurransen!

Husk at gulvet er glatt - ta med sko som passer til det. Medbragte drikkeflasker er ikke tillatt.

Vi gleder oss til å se dere! Sted: Escape, Gaustadalléen 23B, 0373 Oslo (T-bane 4 og 5; Trikk 17, 18 til Forskningsparken)

Inngang: kroner 50,-

Arrangementet på Facebook.

Arrangør

OSI Dans
Publisert 8. feb. 2017 16:08 - Sist endret 11. apr. 2017 10:00