English version of this page

Aktuelle saker og pressemeldinger

• sommerskole Statsråd besøkte UiOs sommerskole 9. juli 2018 15:09

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) besøkte mandag, 9. juli, Den internasjonale sommerskolen ved UiO (ISS). Hun besøkte flere av klassene og avsluttet besøket med lunsj på Blindern Studenterhjem.

• nett_rektor_svein_stoelen_3_img_9590 Slik kan det bli rundt Blindern stasjon 20. juni 2018 16:51

Tre arkitektkontorer har kommet med forslag til hvordan området rett øst for Blindern stasjon kan utnyttes til boliger for gjesteforskere og bli en best mulig inngangsport til UiO: Blindern. Nå er vinneren kåret!

12:00, Frederikkeplassen, Blindern

Har du tenkt til å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

14:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage kl. 14.00.

12:00, Frederikkeplassen, Blindern

14:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)

02 aug.

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

Rektorbloggen

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo