Aktuelle saker og pressemeldinger

• uio-dag22391-as-smart-object-1 Flere priser til UiO fra Olav Thon Stiftelsen 11. jan. 2018 10:42

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2018. Forskere og undervisere fra Universitetet i Oslo mottar priser for fremragende undervisning og støtte til studentaktiv forskning og nordisk forskningssamarbeid i medisin.

• who-hisp-pakistan WHO og UiO med unikt samarbeid om helseinformasjon 10. jan. 2018 15:32

Betydningsfull avtale er inngått mellom WHO og Universitet i Oslo. Institutt for informatikk blir offisielt samarbeidssenter for Verdens helseorganisasjon (WHO).

i dag jan.
09:00, Vilhelm Bjerknes' hus
i dag jan.
18:00, Realfagsbiblioteket

Alene i rommet - basert på virkelige hendelser.

18 jan.
13:00, Universitetet i Oslo, Auditorium 2, første etasje, Eilert Sundts hus (SV-bygget)

Det er bred enighet om å styrke innsatsen mot klimautfordringene, samtidig som vi også ønsker en best mulig forvaltning av oljeressursene, i bakken så vel som i oljefondet. Kan det kombineres? Og i så fall hvordan?

18 jan.
20:00

Hvordan er livet på museet når lysene er slått av og alle har gått hjem? Bli med på en guidet tur med lommelykt gjennom et mørklagt museum.

19 jan.
09:00, Akademisk skrivesenter, HumSam-biblioteket, Georg Sverdrups hus

Er det vanskelig å finne tid til å skrive? Akademisk skrivesenter arrangerer felles, strukturert skrivetid etter modellen "Shut up & write!".

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo