Aktuelle saker og pressemeldinger

• visjon-100 Eiendomsavdelingen ved UiO slutter seg til ti strakstiltak for byggeiere 19. sep. 2017 13:08

Universitetet i Oslo er først blant landets universiteter og høyskoler til å slutte seg til Eiendomssektorens strakstiltak. – Nå lanserer vi Miljø- og klimastrategi for UiOs eiendomsvirksomhet, og da passer det fint å slutte seg til strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050, sier John Skogen, direktør for Eiendomsavdelingen ved UiO.

• michael_bretthauer_300px UiO-forsker blir Europa-redaktør i ledende medisinsk tidsskrift 28. aug. 2017 14:40

Professor Michael Bretthauer i Klinisk Effektforskning ved UiO blir den første Europa-redaktøren i det prestisjetunge tidsskriftet Annals of Internal Medicine. Tidsskriftet regnes som en av «de fem store» innen generelle medisinske tidsskrift. Bretthauer skal styrke Annals satsing på europeisk forskning.

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo