Aktuelle saker og pressemeldinger

• knut.faegri Tildeling av forskningsinfrastruktur til UiO 28. juni 2017 12:09

Forskningsrådet skal dele ut en milliard kroner til forskningsanlegg, laboratorier, utstyr og databaser. UiO er vertsinstitusjon for to av prosjektene som får støtte: ett ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet innen partikkelfysikk og ett ved Kulturhistorisk museum innen digital dokumentering av arkeologiske utgravinger. I tillegg er UiO med som partner på åtte andre prosjekter.

• uio_rektorinaugurasjon_svein_stoelen_web_dsc04829 Rektorinaugurasjon 23. juni 2017 09:47

I en høytidelig seremoni i Universitetets Aula ble rektorkjedet overlevert fra sittende rektor Ole Petter Ottersen til påtroppende rektor Svein Stølen.

Arrangementer

• pride-web-rs Skeiv litteratur på utstilling 22. juni–3. juli 22. juni 2017 00:00

På Universitetsbiblioteket finner du en stor samling av skeiv litteratur, litteratur som støtter UiOs forskningsgsgrupper, forskningsprosjekter og emner som tar opp LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet.

• pride-logo-350 Møt UiO i Pride Park 28. juni–1. juli 28. juni 2017 00:00

På UiOs stand i Pride Park kan du møte engasjerte studenter og ansatte. Pride Park er gratis og åpent for alle.

• kvinnekafe-660px Skeivt uteliv: 70-talls kvinnekafé 29. juni 2017 16:00

Kvinnekafé ala 70-80-tallet.

Kjersti Fjelstad og Inge Ås gjenskaper atmosfæren fra kvinnekaféen på Kvinnehuset på 70-80-tallet. Det blir tilbakeblikk, mimring, foredrag og fremføring av gamle, rare lesbesanger.

Bar fra Nordic Black Theatre & Cafeteatret.

• quiz-660px Skeivt uteliv: Quizkveld 29. juni 2017 18:00

Velkommen til quizaften med Quizmistress Martine.

• fryktlos-kunnskap-660 Pride Parade – Gå sammen med UiO under parolen «Fryktløs kunnskap» 1. juli 2017 11:45

I år har du mulighet til å gå under UiO-parole i årets Pride Parade! UiO skal i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus feire skeiv kjærlighet og mangfold under parolen «Fryktløs kunnskap».

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo