Aktuelle saker og pressemeldinger

Arrangementer

• boeler-bilde-740 Lunsj med Kultur: Kickoff – Bøler (viserock) 18. aug. 2017 12:15

Bøler spilte nylig i Botanisk hage under en ekstra Lunsj med kultur-konsert. Det var så vellykket at vi like gjerne inviterte dem til å åpne høstsesongen for Lunsj med Kultur utenfor Vilhelm Bjerknes' hus på Blindern. Liker du De LiIllos og den typen musikk, er sjansen svært stor for at du vil få en flott opplevelse. Prorektor Gro Bjørnerud Mo åpner sesongen.

• johnhernlund_303 The CEED Wilson lecture 2017 18. aug. 2017 13:00

Reverse Gaia Hypothesis: Life as a Geological Process, lecture by Professor John Hernlund from the Earth-Life Science Institute (ELSI), Tokyo Institute of Technology.

• skjermbilde_studentslippet Studentslippet 19. aug. 2017 11:00

Velkommen til Studentslippet: En fullspekket dag med aktiviteter, kulturelle innslag og attraksjoner i hovedstaden lørdag 19. august.

• omvisning-botanisk-hage Omvisning i Botanisk hage 20. aug. 2017 14:00

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

• foreningsdag_uio_oversikt Foreningsdagen 21. aug. 2017 11:00

UiO har et fantastisk tilbud av studentforeninger, men hvordan skal du som ny student finne din forening? Foreningdagen gir deg oversikten!

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo