Aktuelle saker og pressemeldinger

• Streik i staten avverget 25. mai 2018 10:58

Klokken 16:24 torsdag ettermiddag meldte NTB at streiken i staten var endelig bekreftet avblåst.

• bi UiO, IFE og BI inngår energisamarbeid 24. mai 2018 10:14

Universitetet i Oslo (UIO), Institutt for energiteknikk (IFE) og Handelshøyskolen BI (BI) har signert en avtale om å styrke forskningssamarbeidet i Oslo-regionen innenfor energisektoren. Målet er å etablere et langsiktig og strategisk samarbeid mellom partene for nye forskningsprogrammer og utdanning som omhandler energi.

11:00, Utenfor Tøyen hovedgård

Ønsker du å bli bedre kjent med noen av vårens spiselige ville planter? Det er et stort mangfold og du finner dem i skog og mark, i grøftekanten og på gressplenen. Arrangementet er gratis.

11:00, på tunet til driftsbygningen ved Tøyen hovedgård

Ta turen til Bondens marked, hvor du får kjøpt kortreist mat direkte fra produsentene.

27 mai
14:00, Oppmøte foran Lids hus (Botanisk museum)

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage kl. 14.00.

19:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

I slutten av mai får Schola Cantorum og Universitetet i Oslo besøk fra USA! MSUC er universitetskor ved Missouri State University og som del av en større Norden-turne kommer de til Universitetets Aula for å synge med oss i Schola Cantorum. Velkommen til konsert!

28 mai
09:00, Auditorium 2, Georg Sverdrups hus

How does climate interact with existing vulnerabilities and risks? To what extent can we attribute migration and displacement to climate change?

UiO i sosiale medier

Ekspertlister

Se våre ekspertlister for ulike fagområder.

I rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.

Internavis for Universitetet i Oslo

Forskningsmagasinet til Universitetet i Oslo