Kildesortering i alle UiOs bygninger

Fra og med første desember har alle bygninger på universitetet fått kildesortering.

Lys på Frederikkeplassen markerer kildesortering på hele universitetet. Foto: uio.no.

Universitetets mål er 80 prosent kildesorteringsgrad innen utgangen av 2018. Innen utgangen av 2020 skal avfallsmengden per ansatt reduseres med 5 prosent. For å markere fullført utrulling og at alle fakulteter er godt i gang med kildesortering, er en vintermørk Frederikkeplass opplyst av Apollon, plastsymbolet og logoen til kildesorteringsprosjektet: 80.

– Vi er veldig glade for at studenter og ansatte har kommet så godt i gang og tenker over hva de kaster hvor, sier prosjektleder for kildesorteringsprosjektet ved UiO og miljørådgiver i Eiendomsavdelingen, Jorulf Brøvig Silde.

På tide med kakefest!

Alle kildesorterere er invitert til kake på Frederikkeplassen tirsdag 20. desember fra 11.45 til 12.15. Benytt anledningen til å finne ut hvor kaffebegeret skal kastes!

Følg med på uio.no/kildesortering for nyheter og tips om kildesorteringen ved UiO.
Les mer om UiOs miljøinnsats i rektors blogg.

Publisert 19. des. 2016 08:00