Priser for beste Oslo-forskning til UiO

Byråd Geir Lippestad har torsdag 8. juni delt ut Kunnskap Oslos priser for beste Oslo-forskning i 2016. UiO mottok prisen for beste forskningsarbeid og to av tre priser for beste masteroppgave med Oslo-tematikk

Fra venstre: Brage Hammeren Pedersen, Are Skeie Hermansen, Matteo Lomaglio, Geir Lippestad og Pål Oskar Hundebo. Foto: Ninja Sandemose

På årsmøtet til Kunnskap Oslo delte byråd Geir Lippestad ut prisene for beste Oslo-forskning. Prisene finansieres gjennom gave fra Oslo kommune. UiO mottok tre av fire priser. Alle UiOs prisvinnere kommer fra Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Mottakere av Kunnskap Oslos priser

Beste forskningsarbeid om Oslo-tematikk 2016 av vitenskapelig ansatt:

• Are Skeie Hermansen (Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, UiO)

Skeie Hermansen tildeles 100 000 kroner for artikkelen «Moving up or falling behind? Intergenerational socioeconomic transmisson among children of immigrants in Norway» Publisert European Sociological Review, oktober 2016.

Beste masteroppgaver om Oslo-tematikk i 2016

Lomaglio, Hundebo og Hammeren Pedersen tildeles hver 40 000 kroner for sine bidrag.

Publisert 8. juni 2017 20:18 - Sist endret 9. juni 2017 09:09