UiOs nye rektorat er på plass

I dag, 1. august, tiltrer Universitetet i Oslos nye rektorteam. De er valgt for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2021.

Det nye rektorteamet består av:

Svein Stølen er professor i kjemi med termodynamikk og funksjonelle materialer som spesialitet. Gro Bjørnerud Mo er professor i fransk litteratur og er spesialist på tidlig moderne poesi. Åse Gornitzka er professor ved Institutt for statsvitenskap UiO og tilknyttet Arena – Senter for Europaforskning. Per Morten Sandset har vært ansatt som professor II ved institutt for klinisk medisin ved det medisinske fakultet fra 2002.

Under slagordet «UiO i samspill» gikk Team Stølen og Mo til valg med blant annet utdanning som sin viktigste kampsak

Følg rektorteamet

Rektorteamet kommer til å ha en felles blogg, under tittelen «Rektorbloggen». I tillegg kan du følge rektor Svein Stølen på Facebook og twitter.

Publisert 4. aug. 2017 09:00 - Sist endret 4. aug. 2017 09:00