print logo

Andre arrangementer

Kommende arrangementer

Tid og sted: 24. apr. 2014 - 25. apr. 2014, University of Oslo, Oslo Innovation Center

At ISMI'14 editors, producers, executives, and academics from around the world will gather in Oslo to discuss innovation in the media industry. The Symposium is a small, but very intense conference that serves as a barometer for the state of media innovations.

Tid og sted: 26. apr. 2014 13:00 - 15:00, Gamle Festsal, Urbygningen på Universitetsplassen

Hvorfor bør vi vaksinere oss? Hvor godt virker vaksinene vi gir våre barn? Er vi rustet mot fremtidens sykdommer?

Tid og sted: 5. mai. 2014 14:00 - 17:00, Auditorium Simula i Ole Johan Dahls hus

Norsk forskning og UiO feirer åpningen av TSD (Tjenester for sensitive data), et unikt anlegg for behandling og lagring av sensitive forskningsdata. Tjenestene muliggjør forskning av svært høy samfunnsmessig betydning, som tidligere var svært tungvint eller umulig å gjennomføre.

Tid og sted: 6. mai. 2014 19:00 - 21:00, Georg Sverdrups hus (UB), aud. 2

Alle mennesker har angst, og i dette foredraget får vi høre om angstens røtter.

Kometjegeren Rosetta
Tid og sted: 7. mai. 2014 10:00 - 20:00, Fredrikkeplassen

Kometjegeren Rosetta er på vei til kometen Churyumov–Gerasimenko. Dit kommer den i august, og i november skal landeren Philae ned på overflaten av kometen.