print logo

Andre arrangementer

Kommende arrangementer

Tid og sted: 11. feb. 2015 12:15 - 13:00, 1. etasje HumSam-biblioteket, Georg Sverdrups hus

I disse dager lanseres Sjøskorpionen på Ringerike, siste verk i trilogien om Naturhistorisk museums flotteste fossiler. Sammen med Ida og Monsterøglene på Svalbard utgjør boken et betydelig formidlingsprosjekt rettet mot barn og unge fra den prisvinnende trioen Jørn Hurum, Torstein Helleve og Esther van Hulsen.

Tid og sted: 26. feb. 2015 16:00 - 17:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus

ved Marianne Fyhn

(Informasjon kommer!)

Arrangementet strømmes live!

Tid og sted: 5. mar. 2015 18:00 - 19:15, Universitetets aula

Olav Thon Stiftelsen utdeler i år for første gang faglige priser og støtte til undervisnings-relatert forskning innen de medisinske og matematisk-naturvitenskapelige fagområder. Dette er tildelinger for høytstående internasjonal forskning og for fremragende, forskningsbasert undervisning på universitets- og høyskolenivå.

Tid og sted: 12. mar. 2015 09:00 - 14:00, Blindern

Gå på miniforelesninger og informasjonsmøter, snakk med studenter og representanter for studieprogrammene. Få informasjon om opptak, undervisning, bolig og studentforeninger - og opplev stemningen på campus. Åpen dag passer for elever i 2. og 3. klasse og alle andre som er interessert. Velkommen!

Tid og sted: 26. mar. 2015 16:00 - 17:00, Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes' hus

ved Katrine Borgå

(Informasjon kommer!)