English version of this page

Omvisning på Universitetet i Oslo

Har du tenkt til å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

Universitetet i Oslo inviterer deg til omvisning på hovedcampuset til Norges eldste og best rangerte universitet. Lær mer om UiOs historie, forskning og studier mens du vandrer mellom og inne i bygningene som er arbeidsplassen til nesten 40 000 studenter og forskere. Omvisningen ledes av entusiastiske studenter som er ivrige etter å dele deres kunnskap og erfaringer fra universitetet sitt.

Fra uke 26 til og med uke 32 arrangerer vi omvisning hver torsdag klokka 12:00. Omvisningen starter på Frederikkeplassen, midtpunktet på Blindern campus. Nærmeste t-bane-stasjon er Blindern. Omvisningen er helt gratis og varer i omtrent 90 minutter. Vi tilpasser språk til norsk eller engelsk etter gruppa.

Meld deg på omvisning

Publisert 26. juni 2018 21:18 - Sist endret 26. juni 2018 21:29