Konserter i Aulaen

Tidligere

Tid og sted: 14. des. 2017 20:30 - 22:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Ti dager før jul inviterer Solistkoret til storslått førjulskonsert i Universitetets Aula.med noen av Norges beste musikere; Gjermund Larsen – fiolin, Mats Eilertsen – kontrabass, Rolf Lislevand – lutt.

Tid og sted: 13. des. 2017 19:00 - 20:30, Aulaen, Karl Johans gate 47

Pocket Sinfonia skaper nye interpretasjoner av kjente og kjære orkesterverk med en frisk spontanitet og intimitet som hører best hjemme i en kammerbesetning. Kveldens konsert byr på musikk av Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms og Edvard Grieg. Pocket Sinfonia spiller ofte på historiske instrumenter.

Tid og sted: 8. des. 2017 20:30, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Julekveld med Sølvguttene er en hyggelig og noe høytidelig konsert med alt fra kjente og kjære julesanger som Glade Jul og Deilig er den himmel blå, men også julesanger fra pop-sjangeren som White Christmas og Julekveldsvisa.

Tid og sted: 8. des. 2017 18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Tid og sted: 5. des. 2017 19:00 - 21:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Sammen med solist Odd Nordstoga lader DNK opp til høytiden med trubadurens vakre Vinje-dialekt og særegne melodier. Det passer på alle måter på vei inn i et nytt år der Aasmund Olavsson Vinjes 200-års jubileum skal feires.

Tid og sted: 3. des. 2017 15:30 - 16:30, Universitetets aula, Karl Johansgt 47

Hele byens befolkning er velkommen til Adventskonsert i Universitetets aula. Etter konserten inviterer Frelsesarmeen til julegrantenning på Universitetetsplassen rett etter konserten.

Fri entré og åpent for alle (vær ute i god tid).

Tid og sted: 1. des. 2017 19:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Det Norske Blåseensemble gjenopptar førjulstradisjonen med Händels Messias sammen med Schola Cantorum, spennende solister og dirigent Steven Devine.

Tid og sted: 30. nov. 2017 19:30 - 21:30, Aulaen, Karl Johans gate 47

Så enkelt kan det gjøres: To symfoniske mesterverk tolket av en ekte maestro og et inspirert orkester.  Eun Sun Kim, dirigerer Franz Schuberts Symfoni nr. 5 og Johannes Brahms' Symfoni nr. 2.

Tid og sted: 24. nov. 2017 18:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Fra Arrangør: "Vi beklager å måtte avlyse kveldens konsert!Reza har sklidd på glattisen og pådratt seg hjernerystelse. Han har fått streng beskjed om å holde seg i ro, så da var detdessverre ikke annet å gjøre. Ny dato vil bli annonsert Alle billetter vil bli refundert".

Tid og sted: 22. nov. 2017 19:00 - 20:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, og det på bare 60 minutter (hvis vi rekker det). Vi har plukket ut alle operagodbitene, sløyfet de kjedelig og langdryge ariene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kanskje plukker du opp noen nye opera fun-facts, om du allerede er en operanerd.