Ung i Aulaen – Jazz og pop

For en del år siden brøt det ut slåsskamp på aulatrappen fordi det skulle holdes en jazzkonsert i de flotte lokalene. Vi håper på roligere former denne kvelden. Flere unge musikere spiller både jazz og pop i Oslos vakreste kammermusikksal. Dette er en konsert for alle som liker å høre noe de kanskje ikke har hørt før?

Illustrasjon

Les kritikken fra lanseringskonserten 8. februar 2017 i Aftenposten

Billetter

Billetter kjøpes via TicketCo

Eller ved inngangen fra 18.30

Fri entré for UiO-ansatte, studenter og medlemmer i PublikUng

Dette blir en variert konsert med noen meget dyktige unge musikere.

Bethany Forseth-Reichberg og Martin Sandvik Gjerde er en jazzduo som lager all musikken sin selv og har norske tekster. Hanna Nicoline og Victoria er begge klassisk utdannet, men spiller forrykende pop og annen kul musikk for duo fiolin. Thomas Tvedt er et ungt talent som også skriver, synger og spiller all musikken sin selv.

Hvis du er en musikkelsker som er litt nysgjerrig og liker å oppleve nye ting, ikke bare høre det samme hele tiden, er dette konserten for deg.

• Bethany Forseth-Reichberg, vokal
  • Martin Sandvik Gjerde, klaver
  • Hanna Nicoline Moland, fiolin
  • Victoria Folkedal, fiolin
  • Thomas Tvedt, vokal og klaver

Følg Universitetets aula på Facebook

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com.

Publisert 16. mai 2017 14:30 - Sist endret 18. mai 2017 22:52