Ung i Aualen – Operahistorien på 60 minutter

Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, og det på bare 60 minutter (hvis vi rekker det). Vi har plukket ut alle operagodbitene, sløyfet de kjedelig og langdryge ariene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kanskje plukker du opp noen nye opera fun-facts, om du allerede er en operanerd.

Operahistorien på 60 minutter (foto: Erika Hebbert)

Ung i Aulaen er en forholdsvis ny konsertserie for unge talenter. Unge musikere i Norge holder et meget høyt nivå, noe publikum har lagt merke på de tidligere konsertene vi har arrangert. Åpningskonserten i februar 2017 fikk hederlig omtale i Aftenposten. Anmeldelsen kan du lese her.

Billetter

Billetter kjøper du via TicketCo

Priser:

• Fullpris: 150,-
  • Operamdelemmer: 100,-
  • Studenter, medlemmer i PublikUng og UiO-ansatte fri entré

Hanne Korsbrekke Askeland, sopran
Sara Aasen, sopran
Knut Kristian Mohn, tenor
Dagfinn Andersen, baryton
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Bjørn Sæter, regi

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com.

Følg Universitetets aula på Facebook

Publisert 25. juli 2017 10:18 - Sist endret 25. juli 2017 23:52