Aulakonsert: Eldbjørg Hemsing

Kultur- og velferdsutvalget inviterer til en eksklusiv konsert med Eldbjørg Hemsing i Universitetets aula. Her presenterer hun "Myths and legends" fra fiolinrepertoaret sammen med den dyktge pianisten Julien Quentin

Eldbjørg Hemsing (Foto: Nikolaj Lund)

Billetter

Fullpris: 300,-

Rabatt for medlemmer av kulturlisten: 200,-

UiO-ansatte 100,- (husk å vise frem ansattkort. Dersom du vil ta med noen gjester betaler de kr 200,- under "medlemmer av kulturlisten" kategorien). Det samme gjelder Alumni.

Billetter kjøpes via TicketCo eller ved inngangen fra kl 17.30

Edvard Grieg – Sonate no. 2 i G dur op. 13

Karol Szymanowski – Mythes, Trois Poèmes op. 30

Henryk Wieniawski – Légende op. 17

Franz Schubert – Fantasi i C dur, D.934

• Eldbjørg Hemsing, fiolin
  • Julien Quentin, piano

Violinist Eldbjørg Hemsing has been a household name in Norway since her début performance at the age of 6 for the Norwegian Royal Family and her orchestra début with Bergen Philharmonic at the age of 11.

2018 marks a special year for Eldbjørg Hemsing, releasing her début recording release of the iconic violin concerto by Dmitry Shostakovich and the forgotten violin concerto by Norwegian composer Hjalmar Borgström, together with the acclaimed Wiener Symphoniker under baton of Olari Elts. Both unique pairing and the performance has given the recording a media attention in majority of the leading classical music media, including Klassisk, Rondo, Crescendo, ttt, Classical Music Magazine, to only name a few.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Universitetets aula på Facebook

Publisert 17. apr. 2018 00:45 - Sist endret 27. apr. 2018 09:44