Lunsj med Kultur: Kickoff – Bøler (viserock)

Bøler spilte nylig i Botanisk hage under en ekstra Lunsj med kultur-konsert. Det var så vellykket at vi like gjerne inviterte dem til å åpne høstsesongen for Lunsj med Kultur utenfor Vilhelm Bjerknes' hus på Blindern. Liker du De LiIllos og den typen musikk, er sjansen svært stor for at du vil få en flott opplevelse. Prorektor Gro Bjørnerud Mo åpner sesongen.

Bøler (foto: Ida Igesund)

Bølers psykedeliske viserock er i stor grad inspirert av svensk musikk, faktisk. Mikael Ramel, Pugh Rogefeldt, Dungen og Evert Taube selvfølgelig. Bøler har spilt på scener og festivaler i hele landet siden 2010. Sangene handler om at det å ha det bra, ikke er så fett, og at det er best å være sammen med andre som også syns at det som er gøy, er gøy.

Presenteres på konserten

Olav Midttun Lie, gitar og vokal
Einar Næss Haugseth, tangenter og vokal
Torjus Eggen, bass
Tore Flatjord, trommer
Øystein Bang, mer trommer

Om Artistene

Følg Bøler på Facebook

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com.

Følg Kulturkonsulenten på Facebook

Emneord: Konsert, Lunsj med Kultur, Kultur, Universitetet i Oslo