Lunsj med Kultur: Egil Olsen Show (endring)

Den sjarmerende singer songwriteren, Egil Olsen, stepper inn på kort varsel siden Lady Moscow dessverre måtte melde avbud til dagens konsert. De kommer til Lunsj med kultur 1. september i stedet.

Egil Olsen (foto: egilolsen.com)

Egentlig skulle Lady Moscow åpne vårseongen til Lunsj med kultur, men dessverre blir det ikke slik. Noen ganger kommer det ting som gjør at man må avlyse. Jeg lover at bandet har en meget god grunn.

Men fortvil ikke. Den aldeles herlige singersongwriteren, Egil Olsen, hadde tilfeldigvis fri denne fredagen og kommer og underholder på Lunsj med kultur.

Lady Moscow spiller 1. september i stedet.

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Presenteres på konserten

Egil Olsen, vokal, gitar

Om bandet

Egil Olsen er en singer/songwriter utenom det vanlige. Han er omtalt som en av Norges beste liveartister med sine små, men store låter, der humoren i og ikke minst mellom sangene elegant balanseres med det såre, nære og naivt ærlige i musikken hans. Egil har alltid gått sine egne veier, og er hyllet med egen tributeplate fra artister som Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

Han har turnert Norge både som support for Marit Larsen, alene og med band, og spillt på alt fra de største scenene som Rockefeller, til de minste som Dublin Pub i hjembygda Ørsta. I sommer spilte han på hovedscenen på Øyafestivalen, men også på Wannabefestivalen på en veranda i Grimstad.

egilolsen.com

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Kulturkonsulenten på Facebook