Lunsj med Kultur: Laura (opera)

Elisabeth Gimmestad har laget en meget humoristisk foretelling om den fallerte operastjernen Laura. Hun holder det gåande i sine gamle glitterkjoler, nettingstrømper og juveler, og synger de samme cabaretsangene og operaariene som hun alltid har gjort.

Elisabeth Gimmestad (foto: Privat)

Fri entré og åpent for alle

Professorboligen ligger i universitetetshagen bak Univeraitetets aula

Det blir ikke salg av mat eler drikke, men her er det lov å ta med niste.

Program

Laura bryr seg fint lite om at hun er forbi sin beste alder i livet, og at underholdningsbransjen ikke er helt som før. Hun holder det gåande i sine gamle glitterkjoler, nettingstrømper og juveler, og synger de samme cabaretsangene og operaariene som hun alltid har gjort.

Laura er temperamentsfull, eksentrisk og uredd. Hun elsker sitt publikum og forteller gjerne historier fra eget liv - om de er helt sanne er ikke så viktig. Skål! Sier Laura og ønsker hjertelig velkommen til OperaLunsj.

Elisabeth Gimmestad, sopran

Olga Jørgensen, klaver

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com