Lunsj med Kultur: Baker Hansen & John Pål Inderberg

Chet Baker fortalde nokre av dei sterkaste musikalske historiane i jazzlitteraturen. Baker Hansen gjenfortel desse historiane på rein hallingdialekt. Tidlause jazzlåtar som «My funny valentine» og «I fall in love too easily» får nytt liv.

Baker Hansen (foto: Kristoffer Eikrem)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Presenteres på konserten

Om artistene

Bandet har spelt 150 konsertar på store og små scenar dei siste åra, og vert omtalt som "ein sikker scenesuksess" – den vert ikkje mindre sikker av at dei har med seg sjølvaste John Pål Inderberg på laget, ein av dei verkeleg store i norsk jazz, som attpåtil har spilt med Chet Baker. Gjer deg klar for ein medrivande konsert, der språket og jazzen delar hovudrollen!

John Pål Inderberg, baritonsax

Sigurd Rotvik Tunestveit, vokal
Thomas H. Litleskare, trompet
Stian Andersen, kontrabass