Lunsj med Kultur: Ensemble Allegria

I 2018 feirer Ensemble Allegria sitt 10-års jubileum! I den anledning tar de turen innom Blindern og Lunsj med kultur. På programmet står Richard Strauss Metamorphosen.

Ensemble Allegria (foto: Ingrid Pop )

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Richard Strauss: Metamorphosen

Ensemble Allegria

Om Allegria

I 2018 feirer Ensemble Allegria sitt 10-års jubileum! Ensemble Allegria har siden oppstarten i 2008 utviklet seg til å bli et viktig tilskudd i norsk musikkliv.
Med konserter over hele landet, flere CD-utgivelser, tre spellemanns-nominasjoner og samarbeid med mange av verdens ypperste solister har Ensemble Allegria blitt omtalt som et av de ypperste ensemblene vi har i Norge og er kjent for sitt lekne samspill og sin medrivende spilleglede og engasjement.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får infomasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Kulturkonsulenten på Facebook

Emneord: Konsert, Lunsj med Kultur, Kultur, Universitetet i Oslo