Ekstra Lunsj med kultur: Ian Hobson (klaver)

I forbindelse med årets Kavliprisutdeling, tilbyr vi ekstra Lunsj med kultur med den engelske pianisten Ian Hobson. Han er meget ettertraktet både som pianist og som dirigent og har spilt i store deler av verden. Nå også på Blindern.

Ian Hobson (foto: Sarah Shatz)

Fri entré og åpent for alle

NB! Merk tid og sted

Claude Debussy: lL’Isle joyeuse

Frederic Chopin: Twelve etudes, opus 25

• 1 A flat major “aeolian harp”
  • 2 f minor
  • 3 F major
  • 4 a minor
  • 5 e minor
  • 6 g# minor “ thirds”
  • 7 c# minor
  • 8 D flat major “sixths”
  • 9 G flat major “ butterfly”
  • 10 b minor “ octaves “
  • 11 a minor “winter wind”
  • 12 c minor “ocean”

Ian Hobson, klaver

Om artisten

Pianisten og dirigenten Ian Hobson er anerkjent internasjonalt for sitt ekstraordinært omfattende repertoar. Han spiller verk av de romantiske mestere, han har fokus på glemt pianomusikk og spiller både gammelt og nytt. I tillegg til å være en hengiven pianist og dirigent, er Hobson en dedikert lærer som sørger for fornyet interesse for musikken til mindre kjente komponister som Ignaz Moscheles og Johann Hummel. Han har også vært talsmann for verk som er skrevet eksplisitt til ham av en rekke av dagens komponister, blant annet Benjamin Lees, John Gardner, David Liptak, Alan Ridout og Yehudi Wyner.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Kulturkonsulenten på Facebook

Emneord: Konsert, Lunsj med Kultur, Kultur, Universitetet i Oslo