Lunsj med kultur: Velvet Quartet (klassisk)

Velvet Quartet fra Ung kvartettserie, talentprogrammet til Oslo Quartet Series kommer til Lunsj med kultur. På programmet står Mendelssohns nydelige strykekvartett nr. 2 i a-moll, op.13

Velvet Quartet (foto: Ole Kinapel)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Felix Mendelssohn: Strykekvartett nr. 2 i a-moll, op. 13

Mari Okshovd, fiolin
Lone Meinich, fiolin
Francesca Wiersma, bratsj
Maria Alejandra Conde, cello

Om artistene

Velvet Quartet er en ung og ambisiøs kvartett som består av Mari Okshovd og Lone Meinich på fiolin, Francesca Wiersma på bratsj og Maria Alejandra Conde på cello. Kvartetten startet opp våren 2017 som kammergruppe ved Norges Musikkhøgskole, hvor de har fått jevnlig undervisning av Lars Anders Tomter, Are Sandbakken og Kolbjørn Holthe. De har også hatt masterclass med blant andre Elise Båtnes, Wolfgang Plagge, Danish String Quartet og Andrew Manze. Velvet Quartet er med i Ung kvartettserie, talentutviklingsprogrammet til Oslo Quartet Series, for sesongen 2018/19.

Hjemmeside

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Kulturkonsulenten på Facebook