Lunsj med kultur: Synne Sanden (pop)

Synne Sandens kommende soloalbum IMITATION handler om det å ville være noen annen, og beskriver selvforakt, mindreverdighet og misunnelse. På denne konserten spiller Synne solo med orgel og piano. Hun har også med seg samtidsdanser Ida Haugen. Dette blir nakent, sterkt og rått.

Synne Sanden (foto: Andreas Ulvo)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

1)    Drained
2)    Vietnam
3)    Skeleton
4)    Imitation
5)    Wild Child
6)    Go on, torture me
7)    I rot

Synne Sanden, vokal, orgel, flygel
Ida Haugen, dans

Om artisten

Synne Sanden er en utforskende og ekspressiv popartist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på en personlig og egenartet måte.
Hennes nye album IMITATION handler om å ville være en annen. Det er en ærlig beskrivelse av selvforakt, mindreverdighet og misunnelse samt beundring og inspirasjon til å utvikle seg. Tekstene til albumet ble skrevet i og på vei ut av en depresjon og inneholder både mørket og lyset. Det er en reise gjennom å miste seg selv for så å gjenvinne seg selv og sin styrke. Tekstlig og musikalsk er albumet rått, ektefølt og kompromissløst. Det inneholder stemmevrenging og sjelevrenging, eksplosjoner og såre refleksjoner. Albumet og konsertene hennes er sjangerløse og rommer et stort følelsesspekter fra det sarte til det ville.  Albumet er produsert av Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft, Lars Fremmerlid og Synne selv.

Synne Sanden på Facebook

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg Kulturkonsulenten på Facebook