Fascisme og nazisme: Relevante UiO-forskere

Liste over relevante UiO-forskere i forbindelse med fascisme og nazisme.

Navn Tittel Fag Relevante fagfelt
Anders Ravik Jupskås Forsker Statsvitenskap

Ytre høyre, høyrepopulisme og høyreekstremisme

Bernt Hagtvet Professor Statsvitenskap Europeisk politikk. Ideologier. Folkemord. (mobil:99 57 56 10)
Elisabetta Cassina Wolff Førsteamanuensis Historie Fascisme og Neo-fascisme både som nasjonalt fenomen (Italia) og som internasjonalt fenomen; Høyreekstremisme
Øystein Sørensen Professor Historie Nazisme og fascisme
Einhart Lorenz Professor emeritus Historie Antisemittismens historie
Hallgeir Elstad Professor Teologi Kristendom og nazisme, kirken og 2. verdenskrig
Terje Emberland Seniorforsker Religionshistorie Nazisme. Antisemittisme. (mobil: 91178934)
Sveinung Sandberg Professor Kriminologi og rettssosiologi Høyreekstreme. Terrorisme.
Peter Scharff Smith Professor Kriminologi og rettssosiologi Krigsforbrytelser og Holocaust.
Katja Franko Professor Kriminologi og rettssosiologi Flyktninger. Grensekontroll.
May-Len Skilbrei Instituttleder Kriminologi og rettssosiologi Sosiale medier
Mareile Kaufman Postdoktor Kriminologi og rettssosiologi Teorier om avvik i digitaliserte samfunn. Sikkerhet og trygghet i forhold til sosiale medier

Tips oss dersom du vet om andre navn som burde stå på denne listen.

Flere ekspertlister

Lister over forskere i relasjon til andre temaer

Pressekontakter UiO

Publisert 5. apr. 2018 09:59 - Sist endret 5. apr. 2018 09:59