Difis anskaffelsespris til UiO

I konkurranse med Statsbygg og NAV gikk UiO av med seieren og mottok prisen for best styring av innkjøp for 2016. - Jeg er utrolig glad for denne anerkjennelsen, sier universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.

Fra venstre direktør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe, innkjøpsleder Jacob Landsvik, nestleder Tori Norheim Sandlie og avdelingsdirektør Jan Børge Tjäder, alle ved Universitetet i Oslo. Foto: Thomas Eckhoff

- Det gjør meg veldig stolt at UiO nok en gang mottar en pris for arbeidet med anskaffelser. Prisen tjener som inspirasjon for hele UiO og spesielt for innkjøpsseksjonen som har jobbet med dette over lang tid. Vårt målrettede arbeid over flere år gir resultater, sier universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.

Juryen begrunner prisen med at Universitetet i Oslo har dokumentert store besparelser og benytte målinger bevisst som grunnlag for kontinuerlig forbedring av avtalene og utvikling av arbeidsmetodene i anskaffelsesprosessen. Hele Jurybegrunnelsen kan leses på Difis nettsider.

Det er Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) som delte ut prisen på «Anskaffelseskonferansen» torsdag 3. november. UiO mottok anskaffelsesprisen for god styring av innkjøp.

For mer informasjon:

Pressevakt UiO: 930 77 006