UiO i vårens vakreste eventyr

Den 5. mai er vi nok en gang klare for et yrende folkeliv i Oslos gater. Da avholdes Holmenkollstafetten for 87. gang, og det hadde vært skikkelig morsomt om mange ville være med å bidra til at UiO er godt synlige i Oslos gater denne dagen.

Holmenkollstafetten 2017

Holmenkollstafetten 2017. Foto: Lars Opstad/kladd.no

Vi ønsker mange løpende lag - hvor alle deltar i det tempoet som passer dem - for deretter å invitere til hyggelig samvær i Frokostkjelleren. Og så må vi slå Curt Rice og HiOA, da...

Slik jeg ser det er både løping og sosialt samvær helsebringende. Derfor legger vi til rette for trening i arbeidstiden, og derfor oppfordrer vi alle til å lage kollegiale Holmenkollstafett-lag. Vi vet det er lettere og morsommere å trene sammen! Når vi så vet at det i treningen er nyttig å ha et mål å jobbe mot, så satser vi stort på sterk deltakelse i «vårens vakreste eventyr». For å lykkes med å stille flere lag enn HiOA, utvider vi dessuten det ordinære «trening i arbeidstiden»-opplegget frem mot Holmenkollstafetten. Det blir tilbud for alle UiO-ansatte; fra de meste aktive til de som aldri har trent.

Vi skal for eksempel ha inspirasjonsseminar i januar med Eystein Enoksen, professor ved Norges Idrettshøyskole (NIH), og en nestor innen norsk friidrett. Treningsgrupper sparkes i gang fra 1. februar. Her får vi drahjelp av dyktige instruktører fra arrangørklubben Tjalve. Vi lover UiO-løpeskjorter til alle deltakere, morsomme premier og konkurranser underveis og selvsagt den viktige sosiale sammenkomsten etter stafetten.

Og viktig: Alle deltar på det nivået de er.

Vi lover at treningen uansett får effekt, og kanskje kan vi gjennom dette sørge for at UiO blir Norges sprekeste universitetet?

Hva handler det om? Holmenkollstafetten er litt over 18 km, delt opp i 15 etapper av ulik lengde og tyngde. Det finnes en etappe for alle nivåer. De best trente kan ta de lengste og tyngste etappene. Om dere allerede har et lag, er det bare å melde det på. Om ikke så kan du fylle inn skjema på For ansatte-siden vår, så ser vi om vi ikke kan finne et lag til deg.

Og husk: Meld på laget før 1. mars for å en lavere deltakeravgift.

Hva var dette med Curt Rice og HiOA? Vel, jeg har kommet i skade for å utfordre lillesøster på Bislett

Vi må da klare å stille flere lag enn HiOA?

Vi får se! Jeg ønsker flest mulig lag. Jeg ønsker flest mulig deltakere.

Er du ansatt ved UiO og vil være med? Sjekk denne nettsiden på For ansatte

Publisert 11. jan. 2018 09:47 - Sist endret 12. jan. 2018 10:54
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

Rektorteamet. Foto: © UiO/Anders Lien

Rektorbloggen

#UiOiSamspill

Vårt ønske er at UiO styrker sin evne til samspill internt og eksternt. Målet er å utnytte den enestående posisjonen vi har som hovedstadsuniversitet i en av de mest kunnskapsintensive regionene i Europa.

I Rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.