English version of this page

Oslo studentinnovasjon

Studentene har satt sitt preg på Oslo i over 200 år. I dag er Oslo en av Europas raskest voksende byer og studentenes kunnskap, nytenkning og skaperkraft er viktigere enn noen gang. Studenter er den største drivkraften for innovasjon i en by og gjennom Oslo studentinnovasjon vil vi gi deg muligheten til å øke din kunnskap om innovasjon og entreprenørskap, prøve ut ditt entreprenørskapstalent i konkurranser og få hjelp til å etablere egen bedrift.

 
Last ned mediefil
Gjennom året kan du delta på en rekke arrangementer hvor du kan bli inspirert, lære mer om innovasjon og entreprenørskap, samt bli kjent med Oslos innovasjonsmiljøer.

Studentbedrift

Vil du være med å etablere en bedrift? Studentbedrift gir deg muligheten til å bygge din egen bedrift sammen med studenter fra alle byens utdanningsinstitusjoner. Du får eksperthjelp underveis, mulighet til å bli kjent med byens innovasjonsmiljøer og bygge deg et nettverk.

Søk midler fra Oslo studentinnovasjon

Studentforeninger tilknyttet SiO kan søke om støtte fra Oslo studentinnovasjon høsten 2017 og våren 2018 for gjennomføring av aktiviteter innen temaene innovasjon og entreprenørskap.

Arrangører

 

                    

         

Følg Oslo studentinnovasjon på Facebook

Kontakt

Prosjektleder Are Bye-Andersen