English version of this page

Åpent hus i Silurveien 2

Skal du ha digital skoleeksamen i Silurveien 2? Kom på besøk 30. oktober mellom klokken 10.00 og 14.00 og ta en prøveeksamen.

Silurveien 2

UiOs eksamenslokaler i Silurveien 2 på Ullern er skreddersydd for digital eksamen. Digitale skoleeksamener utføres på stasjonære datamaskiner.

Se informasjon om Silurveien 2.

Åpen dag i sal 3B

Eksamenslokalene ligger i 3. etasje i bygg B, C og D.

Bruk inngangen mellom bygg B og C for å komme til sal B.

Ta en prøveeksamen

Du får muligheten til å ta en prøveeksamen i eksamenslokalet. Under ser du hvordan du logger på med eksamenssystemet Inspera.

Det blir også mulig å ta en prøveeksamen i QP (gjelder studenter på medisin og klinisk ernæring).

Slik logger du på

1. Finn en plass og logg på datamaskinen

Du må først logge deg på datamaskinen med ditt UiO-brukernavn og passord. Du må sjekke at ditt brukernavn og passord fungerer før eksamen. Du får ikke innvilget ekstra tid på eksamen, hvis du blir forsinket ved oppstart på grunn passordbytte.

3. Logg inn i Inspera

På eksamensdagen logger du inn med ditt UiO-brukernavn og passord på nytt ved å trykke på "Logg inn med FEIDE".

På "Åpen dag" logger du inn med registrert brukernavn og passord: Trykk på ..eller med registrert bruker og skriv inn brukernavn og passord.

Logg inn med  UiO-brukernavn og passord via Feide

4. Finn din eksamen

Du finner din prøveeksamen under "Mine prøver".

Trykk på:

• "Klikk her for å gjøre deg klar"
  • "Åpne prøve i Safe Exam Browser"i neste bilde som kommer opp

5. Tast inn SEB-passord (4 siffer)

For å få begynt prøveeksamen må du taste inn et SEB-passord (4 siffer).

Logg av

Når du har levert din besvarelse, avslutter du Safe Exam Browser og logger av datamaskinen (Ctrl + Alt + Delete og Log off).

Publisert 23. aug. 2017 15:09 - Sist endret 27. okt. 2017 13:49