Semesterside for RETKOM1102 - Vår 2011

Sensuren har falt, og resultatet ligger i Studentweb.

21. juni 2011 14:38

Hei, alle Tekst og kommunikasjon-studenter. Takk for igår til alle som møtte fram. Jeg gleder meg til fortsettelsen! Beklager at jeg i strid med mitt løfte ikke fikk lagt ut "powerpointen" i mappa Undervisning i Fronter med det samme. Det skyldes at jeg selv ennå ikke har fått tilgang til rommet pga. en teknisk feil! Men filen med Marthes og mine lysbilder blir lagt ut med det første.

Så til dere ca 50 som er påmeldt, men som ikke møtte igår: Det er fint om de av dere som ikke har tenkt å følge undervisningen, men vil utføre kvalifiseringsoppgaven og ta eksamen, (dette anbefales for øvrig ikke) sender meg en epost om dette (johan.tonnesson@iln.uio.no) snarest. De som ikke har tenkt å ta eksamen bes trekke seg fra emnet i studentweb med det samme.

Med hilsen Johan L. Tønnesson, faglærer

21. jan. 2011 10:32

Vel møtt til velkomstforelesning i morgen! Vi forventer ikke at dere har lest noe til da, men til neste gang derimot... Håper dere har fått kjøpt eller lånt de fire pensumbøkene og at dere finner fram til gamle Ullevål kino i vinterværet. Her er et kart, for dem som ikke er kjent: http://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/blindern/ulleval-kino/

I morgen legger vi ut leseliste i Detaljert undervisningsplan.

Hilsen Johan T. og Marthe P. (s)

19. jan. 2011 11:34