Vil du bli en del av Karrieresenterets informasjonsteam?

Vil du være vår førsteskanse og snakke med UiOs mange studenter som er nysgjerrige på egen karriere? Vi kan tilby en kortreist deltidsjobb på campus med varierte arbeidsoppgaver i et svært godt arbeidsmiljø.

Karrieresenteret er et samarbeid mellom Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og Universitetet i Oslo. Karrieresenteret holder til i Frederikke-bygningen på Blindern, og er et bindeledd mellom studenter og arbeidsgivere. Målsettingen vår består i å bidra til at studenter får relevant erfaring underveis i studietiden, i tillegg til å redusere friksjonsledigheten slik at studenter får fulltidsjobb kort tid etter studiene.

Vi søker fortrinnsvis en UiO-student som pr. 01.10.2017

• har kommet godt i gang med en bachelorgrad med planer om å fortsette på master, eller er tidlig i løpet av en mastergrad ved UiO
  • har god evne og vilje til å yte service, samt erfaring fra servicearbeid (gjerne butikk, café eller informasjonsarbeid)
  • er flytende i norsk og har gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • har gode grunnleggende IT-ferdigheter, og generell digital lærevilje

Arbeidsoppgaver

• betjene vår informasjonsskranke via telefon, e-post og direkte henvendelser i lokalet
  • være første kontaktpunkt mellom studenter/arbeidsgivere og Karrieresenteret
  • kjenne godt til våre tjenester og informere om disse til studenter
  • sørge for at Karrieresenterets viktigste funksjoner ivaretas ved å:
  • gjøre kontoroppgaver og andre praktiske oppgaver
  • administrere kurs, veiledninger og drop-in
  • drifte jobbportal
  • delta i informasjonskampanjer

Andre oppgaver vil kunne bli tillagt stillingen

Personlige kvalifikasjoner

• du trives med å henvende deg til andre mennesker og har gode formidlingsevner
  • du er vant til å jobbe effektivt, ryddig og selvstendig
  • du er fleksibel og ønsker å finne gode løsninger
  • du takler hektiske perioder godt og trives med at flere ting skjer samtidig

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstid:

Deltid med en fast dag hver uke, samt hver fjerde fredag i turnus. Frem til jul må du kunne jobbe mandager fra kl. 08:45 – 16:15. Opplæring etter avtale vil bli gitt siste halvdel av september.

Timelønn: 171,32 kr.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Linn Buhaug Solbakken på 467 43 229, eller kom innom oss for en prat!

Søknadsfrist: onsdag 4.oktober kl. 12.00

Send CV, søknad, vitnemål fra vgs og vitnemål fra UiO, samt relevante attester som en PDF til Linn.buhaug.solbakken@sio.no, eller kom innom lokalene med søknaden din. Merk e-posten ”Søknad informasjonsmedarbeider».

MERK: Vi gir ikke drop in-veiledning på søknader til stillinger hos oss.

Publisert 11. sep. 2017 16:07 - Sist endret 14. sep. 2017 13:29