Siste beskjeder

Publisert 24. nov. 2017 10:11

Vi i fagutvalget ønsker å invitere alle studenter på religionshistorie v/UiO til årets julebord 7.desember! Vi fortsetter fjorårets suksess, og håper du har lyst til å bli med på feiringen :)

Vi stiller med middag, snacks og god stemning, og dere tar selv med det dere ønsker å drikke utover kvelden! Dette er en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre studenter, så vi håper du vil sette av datoen og ta en velfortjent pause fra eksamenslesingen!

Arrangementet vil bli holdt i lokalene til Norges Kristelige Studentforbund. For å melde dere på må en egenandel på 50kr betales innen 1.desember (via vipps eller kontonummer).

Vipps til tlf.nr: 970 94 321

ELLER

Kontonummer: 6320 11 38045

NB! Har du ikke vipps og betaler via kontonummer, MÅ du sende en melding til vår økonomiansvarlig, Erlend Dean Unhammer, slik at vi kan registrere navnet ditt! :)

Link til facebookarrangement:...

Publisert 16. nov. 2017 09:55

I dag torsdag 16.november kl. 09:00 åpner e-valg av representanter til instituttstyret ved IKOS. Det skal velges to studentrepresentanter, og én representant for de midlertidig vitenskapelig ansatte til instituttstyret. Valgperioden er ett kalenderår.

Stem her: https://valg.uio.no/valg/login.do

Les mer om e-valget og kandidatene her: http://www.hf.uio.no/ikos/om/organisasjon/valg/

Publisert 25. okt. 2017 09:32

Har du lyst til å være med og influere din og andre medstudenters hverdag? I november er det igjen tid for å velge nye studentrepresentanter til instituttstyret ved IKOS. Vi i valgstyret oppfordrer herved studenter ved IKOS til å melde sitt kandidatur til instituttets øverste styringsorgan. Det skal velges to faste representanter og to vararepresentanter for 2018. Styret er instituttets øverste styringsorgan, og studentene har gjennom sine representanter en viktig stemme og innflytelse i de beslutninger som tas. Se instituttstyrets nettsider: http://www.hf.uio.no/ikos/om/organisasjon/styret/

Som styrerepresentant vil  få med deg mange nyttige erfaringer og interessante utfordringer, som er vel verdt å ta med seg ut i...

Publisert 2. okt. 2017 09:29

Stiftelsens formål er å gi økonomisk støtte til førstegangsstudenter i 30-årene, som studerer religionshistorie, idéhistorie eller litteraturhistorie ved Universitetet i Oslo. Søknadsfrist er 15. oktober. Detaljer og søknadsskjema finner du på UNIFORs nettsider.