English version of this page

Blindern Games

Konserter, vannsklie, fargeløp, konkurranser, leker og deilig mat fra food trucks: UiO lager minifestival i Fysikkbakken på Blindern, torsdag 16. august! 

En gruppe nye studenter etter fullført fargeløp i 2016.

Bilde: UiO.

Blindern Games er en dag full av aktiviteter og underholdning i Fysikkbakken på nedre del av campus Blindern. Se kart her. 

Ta med deg faddergruppen din og bli med på en hyggelig, avslappet og morsom dag i sola! 

Det blir konserter med Paria, Yung Smul og Snow Boyz, fargeløp, vannsklie og faddergruppekonkurranser med SiO Athletica hvor dere kan vinne flotte premier. 

I tillegg kan dere prøve dere på sumobryting, tautrekking og mega jenga, lære capoeira og Qudditch av OSI eller ta et rolig slag kubb, badminton eller crocket.

Dere kan også bli med å bygge Blindern første insekthotell, prøve dere på SiOs lykkehjul og og delta på kildesorteringstivoli. Eller hva med å se hvor langt dere klarer å sykle på vår bak-fram-sykkel?

Når dere blir sultne, er det mat å få fra en rekke av Oslos beste food trucks:

Helt rå // Go Grilla // 4 Gringos // Good Mood Food // SiO Mat & Drikke

I tillegg kommer herlige International Sandwich brothers med sine is-sykler!

Hvis lommeboken er slunken, kan du ta med egen mat og grille på våre varme griller (kjøtt og vegetar). 

Program:

12-16: Aktiviteter og konkurranser, utlån av hageleker som f.eks kubb, badminton og crocket, salg av mat fra food trucks og grilling

Kl 12.15: Offisiell åpning av arrangementet

Kl 13.00: Studentparlamentets fargeløp i Fysikkbakken

Kl 14:30: Konsert med Paria

Kl 15.00: Konserter med Yung Smul og Snow Boyz

Om artistene: 

Paria

21 år gamle Paria Ahmadzadeh fra Iran kom til Norge som 15-åring, via Tyrkia. I dag bor hun i Oslo og produserer låtene sine selv, under labelet Bøl Records som hun eier sammen med kjæresten sin.

Førstesingelen «91» ble listet på britisk radio og brakte henne til Urørt-finalen i 2017. Tidligere i år fulgte hun opp med «Low Blow». I mai gjorde hun sin første spillejobb på Rockefeller, under arrangementet «Himmelen», hvor hun hadde med seg ti musikere på scenen, inkludert blåserrekke og korister.

6. juli slapp Paria sommerlåten "Summer Blind". Vi gleder oss til å se denne kommende stjerna på Blindern Games! 

Yung Smul
 
Samuel Riiser aka Yung Smul studerer biokjemi på Universitetet i Oslo på dagtid, og er rapper og produsent på natten. Han har fått platekontrakt med Sony og har mange hundre tusen avspillinger på Spotify!
 
Han er kjent for fantastiske liveshow, men selv liker han best å sitte hjemme og mekke beats. Uansett, den 16. august spiller Yung smul på hjemmebane på Blindern - vi kan nesten ikke vente! 
 
I mellomtiden: Gjør sommeren komplett med Yung Smul og Sebastian Zalos nydelige "Syv søstre". 
 
Snow Boyz

Guttene bak "Snow Boyz", brødreparet Baby Marley og Sk!p, har gått fra å være relativt ukjente – tospannet deltok i Norske Talenter i 2011, og enkelte kjenner de kanskje igjen derfra – til å være to av de mest resirkulerte stemmene i rap-Norge de siste årene.

I 2016 slap de hiten ”42” som så og si alle innen norsk hip hop remixet. etterpå har hitsene og samarbeidsprosjektene kommet som perler på snor; "Tarzan & Jane" med Myra, "Stukær" og nå sist: låten "1+1" som gutta spilte inn på Universitetet i Oslo våren 2018. 

Den 16. august ser vi for oss at det blir allsang på nettopp sistnevnte låt. En perfekt måte å avslutte Blindern Games på! 

---

Følg UiO på Facebook for oppdateringer om arrangementet. 

Arrangementet er alkoholfritt. 

Emneord: Fadderordningen, Faddersjefnettverket, Studiestart, Arrangement
Publisert 9. juni 2016 15:47 - Sist endret 30. juni 2018 12:31