Studentslippet

Velkommen til Studentslippet: En fullspekket dag med aktiviteter, kulturelle innslag og attraksjoner i hovedstaden lørdag 19. august.

Enten du akkurat har flyttet hit eller har bodd her hele livet, er Oslo en stor by som det kan ta litt tid å bli kjent med. Det vil Faddersjefnettverket gjøre noe med.

Så ta med deg faddergruppen din og bli med på Studentslippet lørdag 19. august. Vi garanterer at du kommer til å få en Oslo-dag utenom det vanlige!

Dagen starter med utdeling av festivalarmbånd og kart i St. Olavs gate 32 fra kl. 11-14.

Studenter fra UiO, HiOA og BI står klare for å hjelpe deg og gruppa med å planlegge dagen.

Fra klokken 11 kan du enten alene eller sammen med faddergruppa dra ut i byen på en rekke morsomme aktiviteter og attraksjoner. Finn ditt Oslo på en guidet bytur med våre studenter, bli med på kajakkpadling på Sørenga, topptur til Vettakollen, quiz på Kulturhuset, karaoke på SYNG mer, eller dra på båttur i Oslofjorden.

MuchmuseetNasjonalgalleriet og Teknisk museum er også verdt et besøk.

Innimellom attraksjonene utfordrer vi dere til å bli med på vår bildekonkurranse. De som poster de 10 beste stemningsbildene på instagram med emneknaggen #studentslippet vinner flotte premier! 

Det blir også studentrabatt på en rekke spisesteder, slik at du kan finne ut hvem som serverer byens beste pizza, burger og tikka masala.

Dagen rundes av med stand-up på Chateau Neuf - Det norske studentersamfunn kl. 18.00.

Følg Studentslippet på Facebook for oppdateringer på programmet. 

Arrangør

Studentslippet
Emneord: Fadderordningen, Studiestart
Publisert 20. juni 2016 11:00 - Sist endret 9. aug. 2017 17:25