Studentslippet

Velkommen til Studentslippet: En fullspekket dag med aktiviteter, kulturelle innslag og attraksjoner i hovedstaden lørdag 19. august.

Enten du akkurat har flyttet hit eller har bodd her hele livet, er Oslo en stor by som det kan ta litt tid å bli kjent med. Det vil Faddersjefnettverket gjøre noe med.

Så ta med deg faddergruppen din og bli med på Studentslippet lørdag 19. august. Vi garanterer at du kommer til å få en Oslodag utenom det vanlige!

Dagen starter i St. Olavsgate 32 kl. 11.00 med utdeling av adgangsbånd og kart. 

Studenter fra UiO, HiOA og BI står klare for å hjelpe deg og gruppa med å planlegge dagen.

Fra kl. 11 kan du enten alene eller sammen med faddergruppa dra ut i byen på en rekke morsomme aktiviteter og attraksjoner. Finn ditt Oslo på en guidet bytur med våre studenter eller bli med på badeaktiviteter, omvisninger og besøk til noen av byens museer.

Innimellom attraksjonene utfordrer vi dere til å bli med på vår bildekonkurranse. De som poster de beste stemningsbildene på instagram med emneknaggen #studentslippet vinner flotte premier! 

Det blir også studentrabatt på en rekke spisesteder, slik at du kan finne ut hvem som serverer byens beste pizza, burger og tikka masala.

Følg UiO på Facebook for oppdateringer på programmet. 

Arrangør

Studentslippet
Emneord: Fadderordningen, Studiestart
Publisert 20. juni 2016 11:00 - Sist endret 9. mai 2017 10:53