Studentslippet

Velkommen til Studentslippet: En fullspekket dag med aktiviteter, konkurranser og kulturelle attraksjoner lørdag 18. august.

Ta bilde av faddergruppa med Studentslippets fotoboks. 

Enten du akkurat har flyttet hit eller har bodd her hele livet, er Oslo en stor by som det kan ta litt tid å bli kjent med. Det vil vi gjøre noe med. 

Så ta med deg faddergruppen din og bli med på Studentslippet lørdag 18. august. Vi garanterer at du kommer til å få en Oslo-dag utenom det vanlige!

Dagen starter med utdeling av festivalarmbånd og kart i St. Olavs gate 32 fra kl. 10-15. 

Studenter fra UiO, HiOA og BI står klare for å hjelpe deg og faddergruppa med å planlegge dagen. Hvis du ikke har en faddergruppe kan du komme og få tildelt en. 

Fra klokken 10 kan du dra ut i byen på en rekke morsomme aktiviteter og attraksjoner. Finn ditt Oslo på en guidet bytur med våre studenter, bli med på kajakkpadling på Sørenga, tur i Oslomarka, quiz på Kulturhuset eller dra på båttur i Oslofjorden.

Innimellom attraksjonene utfordrer vi dere til å bli med på vår bildekonkurranse. De som poster de 10 beste stemningsbildene på instagram med emneknaggen #studentslippet vinner flotte premier! 

Det blir også studentrabatt på en rekke spisesteder, slik at du kan finne ut hvem som serverer byens beste pizza, burger og tikka masala.

Programmet oppdateres fortløpende på studentslippet.no 

Arrangør

Studentslippet
Emneord: Fadderordningen, Studiestart
Publisert 20. juni 2016 11:00 - Sist endret 12. apr. 2018 08:38