Informasjonsmøte om utveksling til University of Sydney

Kunne du tenke deg utveksling til University of Sydney i løpet av graden din ved UiO? Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO.

Lucy Smith, Sydney Abroad Advisor ved University of Sydney i Australia, holder et informasjonsmøte mandag 23. januar kl. 10:15.

Darlington Campus, University of Sydney

University of Sydney i Australia tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte universiteter i Australia. Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO. Les mer om avtalen her.

UiO har vanligvis 2 ledige plasser uten skolepenger hvert semester, og mange betalplasser ledig. University of Sydney står på Lånekassens tilleggsstipendliste for 2017-2018.

Neste mulighet for å søke utveksling er ved søknadsfristen 15. februar - for avreise i høstsemesteret 2017.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 5. jan. 2017 10:43 - Sist endret 20. okt. 2017 16:53