Informasjonsmøte om utveksling til University of Queensland

Kunne du tenke deg utveksling til University of Queensland i løpet av graden din ved UiO? Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO.

Alicia Hogan, Regional Manager Europe ved University of Queensland i Australia, holder et informasjonsmøte torsdag 7. september kl. 14:15.

St. Lucia Campus, University of Queensland

University of Queensland (UQ) i Brisbane tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte universiteter i Australia. Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO. Les mer om avtalen her.

UiO har 1 ledig plass uten skolepenger, og mange betalplasser ledig med noe rabatt for UiO-studenter. UQ står på Lånekassens tilleggsstipendliste for 2017-2018.

Neste mulighet for å søke utveksling er ved søknadsfristen 15. september - for avreise i vårsemesteret 2018.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 15. feb. 2016 15:42 - Sist endret 20. okt. 2017 16:48