Informasjonsmøte om University of Sydney

Kunne du tenke deg utveksling til University of Sydney i løpet av graden din ved UiO? Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO.

Mark Chan Poon, Sydney Abroad Advisor ved University of Sydney i Australia, holder et informasjonsmøte mandag 15. januar kl. 14.15.

Darlington Campus, University of Sydney

University of Sydney i Australia tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte universiteter i Australia. Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO. Les mer om avtalen her.

UiO har vanligvis 2 ledige plasser uten skolepenger hvert semester, og mange betalplasser ledig. University of Sydney står på Lånekassens tilleggsstipendliste for 2018-2019.

Neste mulighet for å søke utveksling er ved søknadsfristen 15. februar - for avreise i høstsemesteret 2018.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 9. jan. 2018 11:12 - Sist endret 25. mai 2018 14:33