Aktuelt om IT

Aktuelle IT-saker

• Ny versjon av Vortex med mulighet for å søke i admingrensesnittet 7. sep. 2017 19:17

Innebygd tittel- og filnavnsøk i alle mapper i administrasjonsgrensesnittet, bedre kontroll på nettstedet med rapport over nyopprettet innhold og ingen lenkebrudd i adminmodus når du flytter (eller omdøper) mapper og filer.

• dragen-logo-large-svart Frå månader til minutt 6. sep. 2017 14:22

Dragen har landa i TSD. Med ny maskinvare på USIT kan analyse av eit sekvensert genom bli utført på 22 minutt. For få år sidan tok dette to til tre månadar, og i 2014 tok det to til tre dagar.

• forelesningsopptak-for-ansatte-large-label2 Ny løsning for forelesningsopptak med autopublisering i timeplanen til studentene 30. aug. 2017 13:31

Nå i august så lanserer vi en ny løsning som tar opptak av tale og skjerm fra en forelesning, og publiserer opptaket automatisk i timeplanen til studentene.

• dna Datalagring i DNA 25. aug. 2017 12:08

De to siste årene har verden opprettet mer data enn gjennom hele verdenshistorien hittil. Hvis dette fortsetter, og det gjør det nok, hvor i all verden skal vi lagre alle dataene?

• forsidesak-mob Se video av: Forelesning om mobilapper til bruk i forskning 15. aug. 2017 21:42

31.august 2017 arrangerer USIT en åpen forelesning om hvordan vi idag utvikler og bruker mobilapper i forskningsprosjekter. Vi ønsker spesielt forskere som lurer på om de kan bruke mobilapper i sin forskning velkommen!