Canvas-opplæring i april og mai

Høsten 2018 bytter UiO ut Fronter med Canvas som læringsplattform. Nå, i april og mai er første bølge av opplæringsaktiviteter for de som tar Canvas i bruk til høstens undervisning. Vi byr på kurs, arbeidsstuer, inspirasjonssamling og Canvas-konferanse.

Alle opplæringsaktiviteter listes opp på Kurs-sidene på For ansatte. En samlet oversikt vises på førstesiden for Canvas-kurs under IT-verktøy i undervisning. For å vise arrangementene fra et bestemt fakultet, klikker du på fakultetsmappen til venstre. Til venstre på siden er et også en egen mappe for sentrale arrangementer.

Her er noen av arrangementene

Inspirasjonssamling med erfaringsdeling 11. april

Undervisere deler sine erfaringer fra pilotperioden, til inspirasjon for de som skal begynne til høsten. Arrangemenet er gratis.

CanvasCon Scandinavia 26. april

Dette er en stor, årlig konferanse for Canvas-brukere fra hele Skandinavia, i regi av Instructure, som eier og utvikler Canvas. Det blir innlegg fra de som holder på med innføring av Canvas som LMS – som oss, og de som allerede er godt i gang. Her blir det tips både om gode funksjoner og spennende måter å bygge emner på, samt historier om innføring av nytt LMS og litt om hvordan vi tar undervisningen inn i framtiden.

Siden CanvasCon Scandinavia er på UiO denne gangen, har vi mange gratisplasser.

Masterclass i Canvas 3. mai

Gratis dybdeopplæring i course design, sprøsmålsbanker og bruk av quiz, samt læringsstier.

Mer om Masterclass

Tilbud fra fakultetene

Alle fakulteter tilbyr grunnkurs i bruk av Canvas og arbeidsstuer der man kan stille spørsmål, få grundig hjelp og samarbeide med andre undervisere om å bygge gode emner i Canvas.

Publisert 10. apr. 2018 09:51 - Sist endret 10. apr. 2018 09:51