English version of this page

Mangler du passord eller brukernavn?

På UiO bruker du samme brukernavn og passord til pålogging på datamaskiner og IT-tjenester. Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt, eller kanskje du ikke har passord og brukernavn?

Har du glemt brukernavnet ditt?

  • Gå til Glemt brukernavn-delen av Passordtjenester, og oppgi enten fødselsnummer eller studentnummer ved UiO. Brukernavnet ditt vises på skjermen. Er du reservert mot personsøk, får du i stedet brukernavnet på SMS, hvis du har registrert mobilnummer i SAP eller FS.
  • Har du ikke registrert mobilnummer i HR-portalen eller Studentweb og er reservert mot personsøk, kan du kontakte IT-support for å få oppgitt brukernavnet ditt.

Ny student uten brukernavn og passord?

Har du glemt passordet ditt?

Er du student eller ansatt med registrert mobilnummer?

Er du student eller ansatt som har anledning til å møte opp fysisk på UiO, og ikke har mobilnummer registrert i UiO-systemene?

Kontakt Student-IT ved fakultetet ditt eller Houston. Du må møte opp personlig for å få nytt passord. Ta med gyldig legitimasjon.

Er du student som ikke har anledning til å møte opp fysisk på UiO, og ikke har mobilnummer registrert i UiO-systemene?

Kontakt Student-IT ved fakultetet ditt eller Houston. Nytt passord kan sendes til adressen du har oppgitt i semester-registreringen.

Er du student som bor i utlandet eller oppholder du deg midlertidig i utlandet?

Er du ikke tilknyttet et bestemt fakultet, eller er usikker på hvor du kan henvende deg?

Publisert 5. nov. 2010 12:26 - Sist endret 18. juni 2018 12:57