Nyhetsbrev uke 7

Uken startet med de vanlige oppgavene, men fikk torsdag 16 en ny vinkling. Denne har vi i noen grad forfulgt, og fler av oss har lagt opp Mountain Lion. I overraskende stor grad til å være et nytt OS, så fungerer mye. La det bare vare!  ;-)

Mountain Lion

Det er ingen mangel på kommentarer om ML på nettet, vi vil likevel peke på en artikkel av John Gruber, http://daringfireball.net/2012/02/mountain_lion

Gruber velger å vinkle artikkelen slik at lesere som har fryktet at all Apples aktivitet nå utelukkende skulle være på dingsenivå, fremdeles skal sove godt om natten. Dette ser han som en klar melding fra Apple om at Macmiljøet ikke har noe å frykte, at ML tvert i mot er en (nødvendig) styrking av Mac. 

Vi kommer til å åpne for test av Mountain Lion i løpet av våren. I den forbindelse er vi interessert i å knytte til oss fler testmaskiner med tilhørende brukere! 

John Gruber

I en annen artikkel tar Gruber et slags oppgjør med deler av boken "Steve Jobs" av Walter Isaacson. Det han peker på er ganske relevante innvendinger, selv har jeg ikke kommet til disse deler av boken ennå. Se http://daringfireball.net/2012/02/walter_isaacson_steve_jobs

Firefox 10

Videre er Firefox 10 distet til alle maskiner i driftsopplegget. Denne versjonen har f.eks. vist seg å fungere godt overfor HR-portalen.

God helg!

Enjoy!

 

 

 

 

Emneord: OS X, Mountain Lion Av Steinar Moum
Publisert 17. feb. 2012 15:38 - Sist endret 17. feb. 2012 15:48
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere