print logo

UiO Programkiosk

UiO Programkiosk er en tjeneste som gir deg tilgang til en rekke programmer uten å ha dem installert på maskinen din.

Tilgang til programmer

UiO Programkiosk er en tjeneste som gir deg tilgang til en rekke programmer uten å ha dem installert på maskinen din. Her finner du kontorprogrammer, for eksempel Microsoft Office og EndNote, statistikkprogrammer, for eksempel SPSS, og andre spesialprogrammer, for eksempel Photoshop og HyperREAEARCH.

Tilgang til hjemmområdet og UiO-avhengige tjenester

Gjennom UiO Programkiosk kan du også få tilgang til hjemmeområdet ditt (M:) og ved å bruke Internet Explorer fra programkiosken kan du få tilgang til tidsskrifter og applikasjoner som kun er tilgengelig fra UiOs nett, selv om du er et annet sted.

Nå også for Mac og Linux

UiO Programkiosk er tilgjengelig fra maskiner med Windows, Mac OS og Linux.

Publisert 30. jun. 2011 09:56 - Sist endret 17. sep. 2013 10:58