print logo

UiO Programkiosk

UiO Programkiosk er en tjeneste som gir deg tilgang til en rekke programmer uten å ha dem installert på maskinen din.

Tilgang til programmer

UiO Programkiosk er en tjeneste som gir deg tilgang til en rekke programmer uten å ha dem installert på maskinen din. Her finner du kontorprogrammer, for eksempel Microsoft Office og EndNote, statistikkprogrammer, for eksempel SPSS, og andre spesialprogrammer, for eksempel Photoshop og HyperREAEARCH. Vær oppmerksom på at ikke alle har tilgang til alle programmer på kiosken. Mer om programmene og tilgang.

Tilgang til hjemmområdet og UiO-avhengige tjenester

Gjennom UiO Programkiosk kan du også få tilgang til hjemmeområdet ditt (M:) og ved å bruke Internet Explorer fra programkiosken kan du få tilgang til tidsskrifter og applikasjoner som kun er tilgengelig fra UiOs nett, selv om du er et annet sted.

Nå også for Mac og Linux

UiO Programkiosk er tilgjengelig fra maskiner med Windows, Mac OS og Linux.

Logg inn på
UiOs programkiosk

Du logger inn med vanlig UiO-brukernavn og -passord. Hvis du logger inn fra en maskin utenfor UiO (hjemmefra, for eksempel), må du skrive inn " uio\ " foran brukernavnet ditt.

Publisert 30. jun. 2011 09:56 - Sist endret 23. sep. 2014 13:37