Installere Windows-programvare fra Winprog

Skal du installere programvare på en kontor-PC eller en UiO-eid bærbar PC, bruker du Application Catalog på software.uio.no. For å installere fra Application Catalog trenger du ikke å være administrator på maskinen. Les mer om Application Catalog.

• Du installerer fra Winprog kun hvis du ikke kan benytte Application Catalog.
  • Installer fra Winprog på PCer som ikke driftes av UiO.

SIik installerer du Windows-programmer fra Winprog:

1. Åpne en nettleser, og gå til winprog.uio.no. Slik ser Winprog ut:

2. Klikk på progammet du vil installere, og følg instruksjonene på siden du kommer til.

Tilgangen til de ulike programmene styres av filgrupper, spesielt lisensierte programmer. Hvis du er på utkikk etter et program og ikke ser det på Winprog, kan du sjekke Programvarebasen. Der er det oversikt over alle programmer UiO har avtale på, og hvem som har tilgang til de forskjellige programmene. Om du trenger tilgang til et program som er i Programvarebasen men ikke i din visning av Winprog, kontakter du IT-support

Publisert 30. juni 2011 10:08 - Sist endret 26. jan. 2017 14:27