Jeg har brukernavn ved UiO og skal koble til trådløsnettet. Hva nå?

Har du med egen maskin eller telefon og har UiO-brukernavn og passord, velger du "uioguest" første gang du skal koble til trådløsnettet. Du kommer til en veiviser som leder deg gjennom oppsettet. Etter førstegangsoppsettet vil maskinen automatisk koble til Eduroam-nettet når du er på UiO.

Har du ikke brukernavn og passord?

Les om tilkobling uten UiO-brukernavn og -passord.

Problemer?

Hjelp og veiledninger

Publisert 27. juni 2011 14:27 - Sist endret 18. nov. 2016 10:51