Passord og annen personinformasjon

Publisert 18. feb. 2011 10:00

UiO-passordet ditt kan sammenliknes med PIN-koden til minibankkortet ditt, og for din egen sikkerhets skyld må du ikke la andre få tilgang til det. Det er også viktig at du ikke bruker UiO-passordet ditt som passord for andre tjenester utenfor UiO.

Publisert 18. feb. 2011 10:00

Passordet ditt kan sammenliknes med PIN-koden til minibankkortet ditt. For din egen sikkerhets skyld må du ikke under noen omstendighet la andre få tilgang til det. Pass også på at passordet ditt er et godt og sikkert passord.

Publisert 18. feb. 2011 09:59

Personvern handler om å selv ha kontroll på hvor mye, når og hvordan informasjon om egen person skal spres til andre parter. ID-tyveri kan dermed defineres som alle typer brudd på dette.