Sikre maskinen mot angrep

Publisert 9. feb. 2016 14:27
Publisert 19. feb. 2013 15:29

Ikonet finnes på alle UiO-PCer, og er en snarvei til en sikrere måte å bruke internett på. Når det oppdages sikkerhetshull i Java eller Flash, bruker du «Nedlåst IE» (Internet Explorer med tillegg avslått) fram til oppdatert versjon av de utsatte tilleggene er installert på alle UiO-maskiner.

Publisert 13. jan. 2011 15:15

Alle datamaskiner må ha antivirusprogramvare. Maskiner som eies av UiO, får slik programvare installert og oppdatert automatisk. Er du student eller ansatt ved UiO og trenger antivirusprogramvare på din egen datamaskin, kan du laste ned og installere gratis herfra.