Telefonkonferanse

Skal du delta i en telefonkonferanse?

Har du fått beskjed om å delta i en telefonkonferanse, men er usikker på hvordan du går fram? Den som setter opp konferansen og sender innkalling, skal også oppgi framgangsmåte for å delta. Har du ikke fått informasjonen, kontakter du den som har kalt inn til telefonkonferansen.

Trenger du Polycom-telefon?

Med Polycom-telefon kan du selv sette opp telefonkonferanse. Kontakt telefontjenesten. Vi kan hjelpe deg med tilgang til telefonkonferanse.

Sette opp trepartskonferanse med Polycom P331

1. Ring første deltager som normalt.
  2. Når deltager 1 har svart, trykk på knapp under "Konfe" i display.
  3. Du får ny summetone, ring nå til deltager 2.
  4. Når deltager 2 har svart, trykk på knapp under "Konfe" i display.
  5. Konferanse er nå satt opp og du skal høre begge deltagere.

Ved engelsk Display så står det "Conf" istedenfor "Konfe".

Sette opp trepartskonferanse med Polycom VVX 310

1. Ring første deltager som normalt.
  2. Når deltager 1 har svart, trykk på knapp under "Flere" og så "Konfe" i display.
  3. Du får ny summetone, ring nå til deltager 2.
  4. Når deltager 2 har svart, trykk på knapp under "Flere" og så "Konfe" i display.
  5. Konferanse er nå satt opp og du skal høre begge deltagere.

Konferanserom

Deltakerne ringer selv opp avtalt nummer til avtalt tid.

Alle deltagere som skal være med på konferansen må selv ringe opp til ditt eget personlige konferansenummer. Informasjon om din konferanse finner du ved å logge deg inn i ukomm.

Gå til fanen "Konferanse"

Alle deltagere som skal være med på konferansen må få tilsendt brukerveiledningen under. Det er ikke satt noen begrensing for maks antall deltagere som kan være med.

Brukerveiledning

Telefon nr    +47 228 43019.
konferanse nr XXXXX #   (ditt nummer)
Konferansepin YYYY #    (Denne finner du i ukomm)

1. Ring til konferanse på tlf nr +47 228 43019.
    •  Du vil høre "Please enter the conference number followed by the pound key".
  2. Tast konferanse nr XXXXX fulgt av #.
    •  Du vil høre "Please enter the conference PIN number".
  3. Tast Konferansepin som er YYYY fulgt av #.
    •  Du vil høre "After the tone say your name and then press the pound key".
  4. Etter tonen kan du lese inn navnet ditt og deretter trykk på # tast.
  5. Du er nå koblet inn i konferansen

Hvordan ta med en deltaker i utlandet som ikke skal betale tellerskritt i en konferanse med flere enn tre deltakere:

• Først ringer du opp deltaker som ikke skal betale tellerskritt.
  • Deretter ringer du opp konferansenummer. og logger deg inn i konferansen.
  • Alle de andre som skal være med på konferansen ringer inn til konferansenummer.

Vi anbefaler deg å teste dette på forhånd slik at du føler deg trygg på at det fungerer. Du kan teste dette ved å først ringe til mobil, deretter sette opp en konferanse til konferansenummer. Får du en tredjeperson til å ringe konferansenummer så får du testet at alt funger som det skal.

Videokonferanse

Du kan også bruke Vidyo videokonferanse.

Alle UiO ansatte har egen bruker. Her kan du også gjøre opptak og webcast.

Her finner du mer informasjon om Vidyo og hvordan du bruker det.

Publisert 25. sep. 2014 14:26 - Sist endret 10. feb. 2017 09:53